Hirdetés

E3 2017 - Battlegrounds és Xbox is lesz a PC Gaming Show-n

|

Újabb részletek derültek ki arról, hogy milyen játékokkal erősít majd a PC Gaming Show, sőt az Xbox sem fog távolmaradni a bulitól.

Hirdetés

Az E3 2017-ről sem hiányozhat a PC Gaming Show sem, amelyet már tavaly is csak egy nagy adag kávéval lehetett ébren követni, de remélhetőleg a készítők tanultak a hibából és Sean "Day9" Plott vezetésével egy színvonalas és érdekfeszítő műsort kapunk. Plusz sokat segít, hogy nem csúszik rá másik előadásra.

Hirdetés

A június 12-én, hazai idő szerint este 7-kor elrajtoló eseményen a korábbi információk szerint ott lesz a Bohemia Interactive, a Tripwire Interactive, a Cygames és a Nexon is, de akkor többet nem árultak el nekünk a résztvevőkről. A show fő támogatója, a PC Gamer azonban megosztott most néhány plusz részletet a felhozatalról: biztossá vált, hogy a Playerunknown's Battlegrounds, a Battletech és a Total War: Warhammer 2 kapcsán is láthatunk majd finomságokat, valamint az Xbox divízió is megjelenik valahogyan. Hogy Phil Spencerék mivel készülnek a Beam névre hallgató, Microsoft-tulajdonú streaming szolgáltatás mellett, az még egyelőre rejtély, de nem ördögtől való gondolat, hogy még jobban kiszélesítik a hidat majd a PC és Xbox között. 

Ha szeretnéd tudni, hogy pontosan milyen konferenciák lesznek és mikor, akkor olvasd át az E3 2017-es menetrendünket és tarts velünk az expó alatt is! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)