Hirdetés

E3 2017 - PC Gaming Show élő közvetítés

|

Az E3 második napját a PC Gaming Show nyitja, mely idén talán nem okoz majd csalódást.

Hirdetés

Az ötlet, hogy a PC-sek is kapjanak egy saját előadást az E3-on, dícséretes, azonban az elmúlt két év PC Gaming Show-i nem azt hozták, amire vágytunk. Talán az idei évben változik a helyzet, és egy izgalmas, ütős bejelentésekkel teli műsort láthatunk.

A rendezvényen főleg PC-exkluzív játékoknak jut majd szerep, de a Microsoft is ott lesz, hogy az Xbox PC-s szolgáltatásairól beszéljen. Kiemelt partner a DayZ-t és az ArmA 3-at készítő Bohemia Interactive, a Rising Storm 2: Vietnamért és a Killing Floor 2-ért felelős Tripwire, a LawBreakerst kiadó Nexon, valamint a Cygames, ami egy nyugati piacon javarészt ismeretlen, mobiljátékokra szakosodott csapat. Szintén feltűnik a Total War: Warhammer 2, a PlayerUnknown's Battleground és a Battletech.

A közvetítés emberi időben, június 12-én 19:00-kor startol. Videó alább, alatta a liveblog; ha nézni szerettek, előbbit indítsátok el, ha olvasni, utóbbit figyeljétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)