Hirdetés

E3 2017 - ezek lesznek a Destiny 2 PlayStation-exkluzív tartalmai

|

Ugyan a játék ezúttal megjelenik PC-re és Xbox One-ra is, a fő platform még mindig a PlayStation 4 lesz.

Hirdetés

Az hagyján, hogy a PC-s verzió később fog befutni, de a PlayStation 4 változat még kap exkluzív tartalmakat is. A Destiny 2 otthona úgy néz ki, hogy még mindig a Sonynál van, de szerencsére annyira azért nem vészes a helyzet.

Nem maradunk le olyan nagyon sok mindenről. A PS változatban minden kaszt kap egy exkluzív páncélszettet, lesz egy exkluzív hajó, egy exkluzív Exotic fegyver, és egy exkluzív kooperatív küldetés egy kompetitív térkép mellett. Főleg az utolsó kettő hangzik súlyosnak, de azért ezek nélkül is lehet élni.

A Destiny 2 megjelenés Xbox One-ra és PlayStation 4-re 2017. szeptember 6-án várható, míg a PC-s változat október 24-én érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)