Hirdetés

E3 2017 - megvan a Sony konferencia dátuma is

|

Egyre inkább körvonalazódik az E3 2017 előadásainak listája, most éppen a Sony döntött úgy, hogy bejelenti egészen pontosan mikor éjszakázhatunk majd.

Hirdetés

Ha van is valami igazságalapja a napokban felbukkant PlayStation 5-ös pletykának, azt jó eséllyel az idei E3-on még nem fogjuk megtudni. A PlayStation 4-gyel és Próval tetemes előnyre tett szert a Sony, így bizonyára az exkluzívokra és a PlayStation VR-ra épít majd ismét, remélhetőleg olyan minőségben, ahogy tette azt tavaly. 

Hirdetés

Az EA, a Microsoft és a Bethesda után végre a Sony Interactive Entertainment is bejelentette, hogy mikorra számíthatunk az előadására, amelyre hazai idő szerint június 13-án, kedden, hajnali 3 órakor kerül sor. Arra egyelőre nem történt utalás, hogy milyen játékokat láthatunk majd, de temérdek bejelentésben - és többek között The Last of Us Part II gameplay-ben - reménykedünk. 

A Sony-val ellentétben a Nintendo nem tart sajtótájékoztatót és az Oculus sem készül semmivel, míg a Ubisoft és a PC Gaming Show dátumát egyelőre nem ismerjük. Jelenleg így fest a menetrend (hazai idő szerint): 

Június 10., szombat, 21:00 - EA Play
Június 11., vasárnap, 23:00 - Microsoft
Június 11. - Bethesda
Június 13., kedd, 03:00 - Sony

Természetesen a GSO-n minden fontos információt megtaláltok majd, így akkor sem kell izgulni, ha esetleg átaludnátok az egyik konferenciát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)