Hirdetés

E3 2017 - a Sony szerint örülni fognak a japán játékok rajongói

|

Tavaly olyan showt rittyentett a Sony, ami után megnyaltuk mind a tíz ujjunkat, és minden jel arra utal, hogy idén sem lesz ez másként. Főleg Shawn Layden legfrissebb nyilatkozatát figyelembe véve.

Hirdetés

Élőzene, kevés beszéd, sok bejelentés, sok videó - ez volt a Sony tavalyi E3-as receptje és ha ezt követi idén is, akkor jó eséllyel újfent elrabolják a szívünket. Az amerikai részleg elnöke most egy unikornissóhajtásnyival többet is mesélt róla, mi várható. 

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment America első számú embere, Shawn Layden a Time magazinnak adott nyilatkozatában pezsdítette fel egy kicsit azoknak a játékosoknak a vérét, akik odáig vannak az olyan sikeres keleti címekért, mint amilyen a NieR: Automata, a Persona 5, a Final Fantasy XV, a Nioh és a Resident Evil VII is. Layden úgy gondolja, hogy a nagy japán kiadók és fejlesztők egyre nagyobb mértékben térnek vissza a konzolokra, ezek a játékok pedig számukra is szuperfontosak. Ami pedig nekünk nagyon fontos, hogy az elnök elárulta: ezzel kapcsolatban több nagy bejelentéssel is készülnek az E3-as előadásukra. 

Mivel a legtöbb spekuláció a FromSoftware újdonságát és a Sucker Punch (inFamous-széria) műhelyében készülő titkos cím leleplezését jósolja, így az újságírók ezekről is megpróbálták kifaggatni Laydent, aki - érthető módon - egyiket sem kommentálta. Arról viszont biztosított minket, hogy a konferenciából nagyjából 90 másodpercet tesz majd ki a jelenléte, a többi csakis a játékokról fog szólni. Ez már döfi! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)