Hirdetés

E3 2017 - megérkezett a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy launch trailere

|

A Sony több érdekes videót már a PlayStation konferenciát megelőző órában lejátszott, köztük volt a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy utolsó kedvcsinálója is.

Hirdetés

Az Activision valamilyen meglepetést is ígér az E3-ra a Crash Bandicoot kapcsán, de egyelőre ebbe nem futottunk bele. Megérkezett viszont a hónap végén megjelenő N. Sane Trilogy launch trailere.

Ahogy az egy jól sikerült felújítás esetében szokás, megleshetjük, mennyit változott a játék a PS1-es eredetikhez képest és igen, végre láthatunk több részletet a Warpedból is, ami a korábbi trailerekből gyanúsan kimaradt. De azt is láthatjuk, milyen lett a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyban az első játék utolsó bossfightja, szóval jó néhány fontos pillanatot sűrítettek ebbe az utolsó videóba.

Ti beszerzitek az erszényes felújított kalandjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)