Hirdetés

E3 2017 - új karakterekkel ismertet meg a Detroit: Become Human trailer

|

A PlayStation konferenciájáról nem maradhatott ki David Cage következő játéka, mi pedig alig várjuk, hogy meghozhassuk a Detroit: Become Human nehéz döntéseit.

Hirdetés

Mára távoli emlék, mikor David Cage és a Quantic Dream először bemutatta Karát, az androidot. A koncepcióból kifejlődött Detroit: Become Human megjelenése még bármilyen távolságra lehet, de ha holnap jönne is sokára volna. 

Ahogy azt már a játék korábbi bemutatóiban is láthatjuk, az emberek és robotok együttélésének rengeteg szokatlan következménye lesz a játékban, az ebből adódó konfliktusokban pedig újra és újra meg kell tanulnunk különbséget tenni, vagy éppen egyenlőként tekinteni az emberek és robotok életére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)