Hirdetés

E3 2017 - horgászós PSVR-spinoffot kap a Final Fantasy XV

|

Kis halaktól óriási szörnyekig látszólag minden a horgunkra akadhat a Monster of the Deep: Final Fantasy XV-ben.

Hirdetés

A Sony idei E3-as sajtókonferenciáján érkezett néhány érdekes VR-cím, például saját előadása helyett itt leplezte le a Bethesda a Skyrim VR-verzióját. Ugyan egy jóval limitáltabb élménnyel, de bejelentkezett egy másik nyílt világú RPG, a Final Fantasy XV is.

A Monster of the Deep: Final Fantasy XV-ben a fő játék egy mellékes tevékenységét, a horgászást alakította mozgásérzékelős VR-mókává a Square Enix. Nem csak békés halakkal futhatunk majd össze a spinoff során, hanem egy-egy nagyobb szörny is olykor a képernyőnkre kerül. A trailer tanúsága szerint ráadásul nem is kell sokat várni a VR-os mellékágra, szeptemberben meg is jelenik a Monster of the Deep.

Ti milyen RPG-s minijátékot vagy mellékes tevékenységet látnátok szívesen VR-feldolgozásként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)