Hirdetés

E3 2017 - kizárt, hogy a Detroit: Become Human ne szerepeljen

|

A Quantic Dream tagjai egyértelműen jelezték, hogy készülő sztoriközpontú játékukat ismét láthatjuk az E3 alkalmával.

Hirdetés

Ugyan a Death Stranding nem lesz ott a Sony E3-as bemutatóján, valószínűleg így is ütős műsorral készül a PlayStation gyártója.

A Quantic Dream utolsó játéka 2013-ban jelent meg (ha a PS4-es remastereket nem számoljuk), így érthető, hogy rajongóik nagyon várják már a Detroit: Become Human érkezését. David Cage új sztorija pedig most már szinte biztos, hogy ismét megmutatja magát, amire az egyik szereplő nemrég néhány árulkodó hashtaggel megosztott képe, illetve az ünneplő csapatot (akik valószínűleg az E3-as demó elkészítésének örülnek) ábrázoló fotó szolgál bizonyítékul. Egy új trailer mellett pedig nagyon reméljük, hogy az év eleji kavarodást tisztázva végre megtudhatjuk a megjelenés idejét is.

Ti mit szeretnétek látni a Detroit: Become Human színpadi bemutatójában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)