Hirdetés

E3 2017 - ezekkel a címekkel készülnek a Worms alkotói

|

A Worms és számos más, aranyos játék mögött álló Team17 is ott lesz az év legnagyobb videojátékos rendezvényén. Már tudjuk is, mivel.

Hirdetés

Hamarosan kezdődik az idei E3, ahol a legtöbb játékipari nagyágyú és a kisebb stúdiók is képviseltetitek magukat, és ahonnan természetesen mi is közvetíteni fogjuk az újdonságok bejelentéseit. Most a Team17 csapata tette közzé, hogy mivel készülnek a nívós eseményre.

A kiadó bejelentette, hogy négy címet fognak bemutatni az E3-on. A bázisépítős Aven Colony-t és az űrhajó menedzselős Genesis Alpha One-t csak a három nagy platformra kapjuk meg, de a népszerű első rész folytatásaként érkező The Escapists 2 és a flipperjáték Yoku's Island Express a Switchre is megjelennek.

Egyértelműen a The Escapists második része tűnik a legérdekesebbnek, de a többi indie játékra is érdemes lehet ránézni majd a bemutató során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)