Hirdetés

E3 2017 - így fut majd a Skyrim a Nintendo Switchen

|

Befutott az első trailer a The Elder Scrolls: Skyrim legújabb, Nintend Switch változatából és rögtön a legütősebb kosztüm is bemutatkozott.

Hirdetés

Azt már a Nintendo Switch bemutatkozásakor is gyanítottuk, hogy megjelenik majd rá a The Elder Scrolls: Skyrim, viszont most végre itt van az első hivatalos trailer a hatalmas szerepjáték hordozható változatából.

Javában pörög a Bethesda E3 konferenciája, a cég pedig nem spórol az új trailerekkel és bejelentésekkel. Habár semmi meglepetés nincs abban, hogy a Skyrim is jön a Switchre, azon azért eléggé felhúztuk a szemöldökünket, amikor először megláttuk a Dragonbort, ahogy Link legendás zöld ruhájában flangál.

A The Elder Scrolls: Skyrim Switch megjelenési dátum sajnos egyelőre nem derült ki, de reméljük hamarosan ezt is pontosítják a srácok. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)