Hirdetés

E3 2017 - ezt a 4 játékot mutatja be a Ubisioft

|

Sőt, végre azt is elárulták, hogy pontosan mikor tartják a konferenciát, ahol mindenről lerántják a leplet.

Hirdetés

A legtöbb kiadó már hetekkel ezelőtt elárulta, pontosan mikor kell a monitorok elé ülnünk, ha élőben akarjuk látni a legújabb játékaikat, a Ubisoft azonban egészen eddig a pillanatig várt.

A Ubisoft konferenciája a PC Gaming Show és a Sony rendezvénye között, június 12-én délután 1-kor (ez magyar idő szerint este 10 órát jelent) lesz. Remélem nem túl messze a többitől, hogy kényelmesen átérjek egyik helyszínről a másikra, de szinte biztos vagyok benne, hogy rohanni kell majd a Los Angeles-i hőségben.

Az is biztos, hogy 4 nagy címet hoz magával a Ubi, amiket most Twitteren lepleztek le. Olyan hatalmas meglepetések azért nincsenek, a South Park: Fractured but Whole mellett ott lesz az új Assassin's Creed:

Bemutatják a Far Cry 5-öt:

Illetve elárulták azt is, hogy az eddig ismeretlen cím nem más lesz, mint a The Crew 2:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)