Hirdetés

E3 2017 - Ubisoft sajtókonferencia élő közvetítés

|

Rövid pihenő után a Ubisoft előadás folytatja a programot, melyen sok-sok izgalmas játékról lesz szó. Egyebek mellett Assassin's Creed: Origins, Far Cry 5, South Park és The Crew 2 a terítéken.

Hirdetés

Amit a Ubisoft nem jelentett be, az kiszivárgott, de valahol reménykedünk benne, hogy az E3 során érnek még minket meglepetések. Ha nem is azokért, de a videók miatt mindenképp érdemes lesz követni a kiadó előadását.

Négy játék kap kiemelt szerepet, melyek egy éven belül megjelennek. Az Assassin's Creed: Origins megjelenési dátum és trailer kíséretében mutatkozhat be, a South Park: The Fractured but Whole-ról sok újat valószínűleg nem mondanak, a The Crew 2 kapcsán minden a show alatt derül ki, a Far Cry 5-ről pedig még májusban megtudtuk, amit tudni kell. Ez utóbbi kapcsán egy gameplay videó azért még esélyes.

Ezeken kívül lehetnek még VR és Switch játékok, The Division 2 és/vagy Splinter Cell bejelentés, valamint Rainbow Six: Siege és For Honor.

A közvetítés június 12-én 22:00-kor indul, a videót és automatikusan frissülő liveblogunkat megtaláljátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)