Hirdetés

E3 2017 - visszatér a klasszikus Xbox kontroller

|

A Microsoft nemrég jelentette be, hogy az Xbox One az eredeti Xbox konzol játékaival is kompatibilis lesz, hamarosan pedig az ehhez passzoló kontrollert is megkapjuk.

Hirdetés

A Microsoft E3 konferenciáján kiderült, hogy az Xbox 360 Backwards Compatibility sikerén felbuzdulva a cég hamarosan az eredeti Xbox játékokat is elhozza majd az Xbox One játékosoknak, most pedig bemutatták az a kontrollert, ami ehhez a nosztalgikus életérzéshez dukál. Már amennyire a kényelmetlenségeket szereti az ember.

Akik játszottak az eredeti Xboxon, azok biztosan emlékeznek rá, hogy nem csak a konzol volt hatalmas, de a kontrollernek is volt egy nagyon jellegzetes, pufi formája. Nem mondanám, hogy ez volt a legkényelmesebb kontroller, amihez valaha szerencsém volt, de az szinte biztos, hogy nagyban hozzájárult a konzol hírnevéhez. Hála a Hyperkinnek hamarosan újra forgalomba kerül a duci periféria, ráadásul Seamus Blackley, az eredeti Xbox kitalálója is áldását adta a projektre.

A Duke karácsonykor válik majd elérhetővé, úgyhogy a nosztaligáért rajongó gamereknek ideális ajándék lehet. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)