Hirdetés

E3 2017 - havonta legalább öt játékkal bővül az Xbox Game Pass

|

A Microsoft egyik illetékese néhány érdekes újdonságot árult el a nemrég elrajtolt Xbox Game Pass jövőjéről - és valószínűleg mindegyiknek örülni fogtok.

Hirdetés

Június elején startolt az Xbox Game Pass szolgáltatás, aminek köszönhetően rengeteg xboxos játékhoz férhetünk hozzá fix havidíjért cserébe. Voltak, akik aggódtak a szolgáltatás felhozatalának bővítésével kapcsolatban, de az egész vezetője egy, az E3-on adott interjúban eloszlatta az ezzel kapcsolatos kételyeket.

Ugyan a Phil Spencer által meglebegtetett reménybeli fejlesztéseket nem erősítette meg, Dennis Ceccarelli azt elárulta, hogy az valószínűleg nem fenyeget egy előfizetőt sem, hogy kifogy a letölthető játékokból. Az Xbox Game Passbe havonta legalább öt új játék érkezik majd, amik között a különböző műfajok rajongói egyaránt találnak nekik való címeket.

Felmerült továbbá, hogy mikor vezetik ki az első játékokat a katalógusból, hiszen egy idő után erre is sor kerül valószínűleg a legtöbb cím esetében. Ceccarelli ezzel kapcsolatban megígérte, hogy november végéig egyetlen játék sem kerül ki a felhozatalból, ami majdnem hat hónapot jelent a szolgáltatás rajtjától számolva, és ez elég kell legyen a legtöbb játék végigjátszására. De hozzátette, hogy a legtöbb címre ennél sokkal több időnk lesz majd és ritka lesz, hogy fél év után törölnek valamit a felhozatalból.

Nektek hogy tetszik a rendszer? Éltetek már a kéthetes próbalehetőséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)