Hirdetés

E3 2017 - a régi játékaink is szebbek lesznek az Xbox One X-en

|

Ahogy a PS4 Pro esetében is történt, rengeteg játék kap majd frissítést, amivel jobban néznek ki az új konzolon.

Hirdetés

Tavaly év vége óta hozzászokhattunk, hogy egyazon generáción belül is nézhetnek ki máshogy egyes konzoljátékok, mivel a PS4 Pro extra erejét külön patchek kiadásával és opciók beépítésével használják ki a fejlesztők. Ahogy azt sejteni lehetett, ugyanerre számíthatunk az Xbox One X esetében is, ahol szebbek lesznek a konzol rajtja előtt kiadott címek is.

A Microsoft saját játékai közül 4K-s felbontásra ugrik a Gears of War 4, a Forza Horizon 3, a Halo Wars 2, a Killer Instinct és a Minecraft is. A konzolgyártó elmondása szerint már a felturbózott Xbox One rajtjakor több mint harminc, más kiadótól érkező játék kap majd felbontásnövelő frissítést, köztük például a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, a Resident Evil VII: Biohazard, a Final Fantasy XV, vagy éppen a Rocket League. Természetesen ezek a frissítsek ingyen érkeznek majd.

Ti melyik, korábban megjelent Xbox-játékkal játszanátok szívesen 4K-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)