Hirdetés

E3 2017 - Xbox sajtókonferencia élő közvetítés

|

Hardveres fronton erős, szoftverek terén valamivel gyengébb előadást várunk a Microsofttól. Forza Motorsport 7, Minecraft, Sea of Thieves és Crackdown 3 legalább biztosan lesz.

Hirdetés

Akárhogy is 4K meg 60 fps, azért az exkluzívok is kellenek, hogy el lehessen csábítani azokat a játékosokat, akiket a számok nem győznek meg. Még mindig sok a kérdőjel a Project Scorpio körül, de az Xbox E3 2017 előadás során minden kiderül.

A műsor főszereplője a vadonatúj konzol lesz, de várhatóan szó esik még új szolgáltatásokról, lesz Forza Motorsport 7 bejelentés, Minecraft újdonságok, Crackdown 3 megjelenési dátum és trailer, megtudjuk, mikorra várható a State of Decay 2 megjelenés, valamint a Sea of Thieves. Szerepet kaphatnak az indie játékok és azok a címek, amik ugyan nem a Microsoft sajátjai, de szebben és jobban futnak a Scorpión, mint bármelyik más, korábbi gépen.

A közvetítés június 11-én este 23:00-kor startol. A műsort élőben alább követhetitek, alatta pedig liveblogunkat találjátok, ha szöveges formában szeretnétek fogyasztani az infókat. Ha a Twitch nem működne, a YouTube-on vagy Mixeren is tudjátok követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)