Hirdetés

E3 2018 - három új karakterrel bővül az Amiibo felhozatala

|

Kettőt már be is mutattak, egyet pedig megerősítettek a fejlesztők.

Hirdetés

A nagy Super Smash Bros. Ultimate bejelentés után, a játék igazgatója Masahiro Sakurai leleplezte az újabb Amiibo karaktereket, akik magukban a játékban is szerepet kaptak.

Hirdetés

Az egyik ilyen karakter Ridley lesz, a Metroid franchise gonosza, aki számos alkalommal tört borsot Samus orra alá. Ellensúlyozandó a gonoszt Inkling bábuját is bezsebelhetjük hamarosan. Az igazgató kihangsúlyozta, hogy Inkling számos tekintetben különbözni fog a Splatoonban látható másától, így érdemes lesz rá beruházni.

A harmadik karaktert teljes valójában még nem láthattuk, de megerősítést nyert, hogy Princess Daisy is bekerül az Amiibo felhozatalába.

Nektek melyik a kedvencetek a most bejelentett karakterek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)