Hirdetés

E3 2018 - új képeken virít a Battlefield V

|

Mielőtt még bővebben is belenézhettünk volna a Battlefield V kampányába, az Electronic Arts megajándékozott minket egy rakás látványos fotóval.

Hirdetés

Az Electronic Arts durván tolja a Battlefield V szekerét, hiszen tegnap óta láthattunk belőle egy fél órás összecsapást, egy gameplay trailert, bejelentették a játék battle royale módját és még az E3-as különítményünknek is sikerült kipróbálnia a lövöldét. 

Hirdetés

Mielőtt azonban a Microsoft konferenciáján bővebben is belenézhettünk volna a Battlefield V kampányába, a War Story-ba, az EA még úgy gondolta, hogy megfejeli a tartalomáradatot több mint egy tucatnyi csodás képkockával. Íme:

A Battefield V megjelenése október 19-én esedékes, addig bőven lesz idő mindegyiket kipakolni háttérképnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)