Hirdetés

E3 2018 - idén is tart előadást a Bethesda

|

Tippelni sem merünk, mivel készülhet a kiadó, de épp ezért különösen érdemes lesz majd figyelni.

Hirdetés

A tavalyi évet elég erősen megtolta a Bethesda: a tavaszi szezonban a Prey és a The Elder Scrolls: Legends, ősszel pedig a The Evil Within 2, a switches Doom, a Doom VFR, a Skyrim VR, a Fallout 4 VR, a Wolfenstein II: The New Colossus és a Dishonored: Death of the Outsider jött, így szinte minden, a cég ártal birtokolt franchise bővült valamilyen formában.

Hirdetés

Épp ezért nehéz megtippelni, mivel készülhetnek az idei évre. Egy új The Elder Scrolls lenne már a legidőszerűbb, de egy új Falloutot is szívesen látnánk három évvel a Fallout 4 megjelenése után. Újraéleszthetnék a Rage-et vagy adhatnának egy új esélyt a Wetnek is. 

A június 11-én hajnali fél 4-kor kezdődő előadás során minden kiderül, valószínűleg hallatni fog magáról a The Elder Scrolls Online és a Quake Champions is, de tényleg csak találgathatunk.

Ti minek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)