Hirdetés

Mire E3-ig számolok - Bethesda

|

A 2016-os előadás után a tavalyi Bethesda konferencia kicsit lagymatagra sikeredett, reméljük idén újra maradandót alkotnak Pete Hinesék.

Hirdetés

Az első, 2015-ös E3-as Bethesda fellépés után a 2016-os is nagyot szólt, de a tavalyi, Todd Howardot mellőző előadás sajnos kicsit gyengébb volt, mint amire számítottunk. Viszont idén újra itt a lehetőség a Bethesda előtt, hogy odategyék magukat, és ehhez nem feltétlenül kell végig a Rage 2-t idéző őrületben pörögniük.

Hirdetés

Amik biztosan ott lesznek

A kanadai Walmart E3-as kiszivárogtatásába elég menőn állt bele a Bethesda - nemcsak, hogy utána nem sokkal hivatalosan bejelentették a Rage 2-t, de azóta több trailert és gameplay anyagot is publikáltak - persze lehet, hogy eredetileg is ezt tervezték és az időzítésnek nincs köze a Walmart balhéjához, ezt azonban már sosem fogjuk megtudni. A 2011-es Rage folytatása várhatóan az előadás fókuszpontja lesz, de az első pörgős gameplay után sem fogunk unatkozni.

Biztosra vehető még a Prey következő, valószínűleg a Holdon játszódó DLC-je, amiről már régóta pletykálnak, és a legutóbbi, Prey-jel kapcsolatos hírek is erről szóltak. Nem maradhat ki a buliból a The Elder Scrolls világa sem. Egyrészt a gyűjtögetős kártyajáték, a The Elder Scrolls: Legends eddig az összes Bethesda E3-as konferencián szerepelt, így minden bizonnyal most is bejelentenek hozzá új tartalmat. Másfelől pedig a The Elder Scrolls Online-hoz is érkezhet egy új DLC vagy egy nagyobb frissítés. A Rage 2 mellett az id Software másik shootere, a Quake Champions is várhatóan helyet fog kapni az előadáson, hiszen folyamatosan új tartalmakkal bővítik a játékot, furcsa lenne, ha épp az E3-on nem beszélnének róla.

Illetve a legutóbbi, Twitteren megosztott teaser alapján valamilyen Fallout-anyagra is számítunk, amelyről már az is kiderült, hogy Fallout 76 lesz a címe, tehát úgy tűnik, hogy egy teljesen új epizódok készít a Bethesda.

Amik valószínűleg ott lesznek

Egy ideje már pedzegetik a Doom 2 megjelenését - és nem az 1994-es remake-ét, hanem a 2016-os Doom folytatását. Pete Hines, a Bethesda alelnöke (és kiváló E3-as előadója) egy áprilisi interjúban elejtett, sőt jól időzített félmondattal utalt a második újkori Doomra, így nem kizárt, hogy láthatunk majd részletet a "földi pokolból". 

A Doom 2-n kívül jó esély van még valamilyen VR-bemutatóra is, hiszen a Bethesda elég sokat foglalkozik a platformmal, és emellett a Nintendo Switch-et sem hanyagolják el. Új, VR-ra fejlesztett IP, vagy egy korábbi játék portja - teljesen mindegy, csak nagyot üssön. 

Amit látni szeretnénk

Ez a legtágabb kategória, de mivel a Pete Hines Twitteren konkrétan kijelentette, hogy annyi mindennel készülnek, hogy az idei lehet az eddig legnagyobb E3-as előadásuk, jó hosszúra írhatnánk a kívánságlistánkat.

Azt tudjuk, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrimet (kis túlzással) minden platformra és minden verzióban ki szeretnék adni, de nagyot szólna végre egy The Elder Scrolls VI bejelentés. Vagy - ha már a legendás sorozataiknál tartunk -, nagyon örülnénk a már említett Fallout 5 lehetséges leleplezésnek is. Esetleg egy vagy több teljesen új IP (legyen az akár mobilos cím), és a BattleCry fejlesztőcsapata (akiket ugye már Bethesda Game Studios Austinnak hívnak) elvileg szintén dolgozik valamin, az ő játékuk is egy ütős bejelentés lehetne a valaha volt legnagyobbnak beharangozott E3-as Bethesda konferencián. Már nagyon sokan várták a tavalyi show-ra is a régóta pletykált Starfieldet, a Bethesda titokzatos sci-fi szerepjátékát, de a remélt bejelentés elmaradt. Most azonban kiváló alkalom nyílna pótolni ezt, mi legalábbis igazán tudnánk örülni a leleplezésnek. 

Már nagyon várjuk Pete Hines és a remélhetőleg újra színpadra álló Todd Howard előadását, és természetesen az összes kapcsolódó hírről és infóról beszámolunk nektek itt, a GSO-n.

A Bethesda sajtókonferenciája június 10-ről 11-re virradóan hazai idő szerint hajnali 03:30-kor kezdődik. Bízunk benne, hogy a csapat tartja a színvonalat, és a korábbi E3 előadásokhoz hasonlóan idén is rengeteg izgalmas és menő dologról fognak beszélni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)