Hirdetés

E3 2018 - bejelentették a Prey és a Wolfenstein VR játékokat

|

Ezeknél menőbb VR-címeket el sem tudnánk képzelni a Bethesda jóvoltából, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőlük.

Hirdetés

A Bethesdáról már évek óta tudjuk, hogy nagyon szeretnek kísérletezni az új platformokkal, és feszegetni a saját határaikat. Ezúttal egyszerre két nagyon komoly VR-játékot jelentettek be. 

Hirdetés

Egyrészt, - ha nem elégednénk meg a Prey Mooncrash DLC-vel - , a Prey Typhon Hunter DLC keretein belül egy izgalmas multiplayer módot próbálhatunk ki. A játék nagyjából úgy zajlik egy hatemberes lobbiban, mint ahogy a klasszikus prop hunt játékmódok, de mégiscsak sokkal menőbb belső nézetben egy csészeként menekülni az űrben, mint, nos bármilyen más módon. Persze a Typhon Hunter nemcsak online, hanem egy egyjátékos módot is tartogat, amelyben több fejtörőt oldhatunk meg.

A másik új VR a Wolfenstein Cyberpilot, amelyben egy hackert alakítunk, aki átveszi az irányítást a náci robotokon, hogy ellenük fordítsa azokat. Ez már papíron is kellően őrültségnek tűnik, alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

Sajnos sem a platformokat, sem pedig a megjelenési dátumokat nem jelentették be, de reméljük nem kell a két FPS-VR-ra évekig várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)