Hirdetés

E3 2018 - bónuszokat kapunk, ha előrendeljük a Black Ops 4-et, a harmadik részt ingyen osztják

|

A több pályát tartalmazó csomagot a Black Ops 3-ban vehetjük át, ami mától hozzácsapódott a PS Plus kínálatához.

Hirdetés

Úgy tűnik az Activision örülne, ha a mostani Black Opsot pörgetnénk, amíg ki nem jön az új rész, de persze azt sem veszi zokon, hogyha az ajándék miatt rendeljük elő a sorozat negyedik részét.

Hirdetés

Mivel a Sony konferenciája közben futott be a trailer, ezért számítani lehetett rá, hogy valami köze lesz a bejelentésnek a PlayStationhöz. Az előrendelői bónuszt akkor vehetjük át, hogyha a PlayStation Store-ból adjuk le rendelésünket a Call of Duty: Black Ops 4-re. Ezt követően azonnal kézhez is kapjuk az alábbi trailerben található pályákat, melyeket a Black Ops 3-ban élvezhetünk ki.

Az sem hátrány, ha valakinek nincs meg a játék, ugyanis a Sony előadása alatt egyúttal azt is bejelentették, hogy a Call of Duty: Black Ops III hozzácsapódott a PlayStation Plus kínálatához, így az előfizetők mától már ezt is behúzhatják a hónap ingyenes címei mellett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)