Hirdetés

E3 2018 - a CD Projekt Red egy szerepjátékot fog bemutatni

|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a lengyel stúdió a Cyberpunk 2077-tel készül az idei rendezvényre.

Hirdetés

Sajnos nagyon keveset láthattunk eddig a CD Projekt Red legújabb projektjéből, ami már ilyen kevés információ alapján is érdekes alkotásnak tűnik, és a rajongók is tűkön ülve várják, hogy megtudjanak valamit a játékról. Viszont most úgy tűnik, hogy már nem kell sokáig várni az újdonságokra.

Hirdetés

Megjelent az idei E3 hivatalos menetrendje, amiből többek között kiderült az, hogy a CD Projekt Red egy szerepjátékkal készül a videojátékos bulira. Az nem derült ki, mi a játék címe, viszont a srácok PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánják az alkotást, tehát nagy valószínűséggel a Cyberpunk 2077-ről van szó.

Szerintetek tényleg ott lesz az E3-on a lengyelek legújabb játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)