Hirdetés

E3 2018 - belsőnézetes szerepjáték lesz a Cyberpunk 2077

|

Elsőre meglepő lehet, pedig logikus döntés.

Hirdetés

Sokan megdöbbentek, mikor az E3-on kipróbálható demóknak hála kiderült, a CD Projekt RED legújabb igazából nem a stúdiótól megszokott TPS-nézetet használja, hanem bizony FPS-nézetre vált.

Hirdetés

Borzasztóan irigylem azokat a kollégákat, akiknek lehetőségül volt már az idei E3-on kipróbálni a játékot. Ők már első kézből tapasztalhatták, milyen érzés Night City utcáit róni és belső nézetben átélni mindazokat a kalandokat, amelyeket a Cyberpunk 2077 nyújt. Korábban rengetegen gondolták azt, hogy a CD Projekt új játéka is TPS-nézettel készül el, mivel mindenki rögtön a The Witcher trilógiára asszociált. Az azonban, hogy a CD Projekt egyszer (vagyis háromszor) sikeres volt már egy zsánerben, cseppes sem jelenti azt, hogy ne kéne új utakat is kipróbálniuk. Ráadásul a temérdek lőfegyver miatt ez a megoldás még adja is magát. 

A Cyberpunk 2077 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra fog megjelenni, remélhetőleg nem csak 2077-ben. Nektek mennyire jön be az FPS-nézet szerepjátékok esetében? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)