Hirdetés

E3 2018 - nem győzzük feldolgozni a Cyberpunk 2077 elképesztő világát

|

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Microsoft a végére hagyta a legjobbat - a Cyberpunk 2077 trailere hatalmasat ütött, nem bírunk betelni a látottakkal.

Hirdetés

A CD Projekt Red az elképesztő The Witcher 3 után várhatóan újra korszakalkotó játékot fog kiadni a Cyberpunk 2077 személyében.

Hirdetés

A Microsoft konferenciáján bemutatott bő másfél perces trailerben minden van, ami szem-szájnak ingere. Az egyszerre sötét és színes cyberpunk jövőben játszódó RPG-ben rengeteg tartalomra számíthatunk, a látvány, az atmoszféra, no meg a zene tökéletes egyvelegként áll össze. Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg ti is minél többször a trailert:

Sajnos egy fontos dolgot még továbbra sem ismerünk, mégpedig a megjelenési dátumot. De ez után a videó után kicsit az az érzésünk, hogy ha holnap jönne (nyilván nem), szinte már az is késő lenne.

Nektek bejön a Cyberpunk 2077?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)