Hirdetés

E3 2018 - a Cyberpunk 2077 trailerébe rejtett üzenet egy csomó kérdést megválaszol

|

A CD Projekt Red munkatársai elég kreatív módon osztották meg a rajongókkal, hogy mire számíthatnak a játék kapcsán.

Hirdetés

Tegnap végre kaptunk egy vadonatúj, és meglehetősen ütős kedvcsinálót a lengyel stúdió következő nagy projektjéhez, ami egyáltalán nem könnyítette meg a várakozást. Amint az később kiderült, még ajándékokat is osztogattak a srácok a videóval, de nem ez volt az egyetlen meglepetés.

Hirdetés

A CD Projekt Red elrejtett egy elég nehezen megtalálható levelet a Cyberpunk 2077 E3-as trailerében. A GameSpotnak köszönhetően azonban most elolvashatjuk az üzenetet, ami eredetileg két darabban látható a videóban, de a srácok voltak olyan rendesek, és összevágták azokat.

A fejlesztők egy bocsánatkéréssel indítanak, majd elmagyarázzák, hogy azért volt a tervezettnél hosszabb csend a Cyberpunk 2077 körül, mert előbb be akarták fejezni a The Witcher III: Wild Hunt két nagy kiegészítőjét.

Az üzenetből kiderül még néhány részlet a játékról, majd egy rögtönzött kérdezz-feleleket is olvashatunk. Ez utóbbiból számunkra fontos, hogy pontos megjelenési dátum még mindig nincs, viszont elég grandiózus játékot fogunk kapni, ami ráadásul 100%-ig DRM-mentes lesz. Az utolsó kérdés pedig az volt, hogy "Mikrotranzakciók?", mire a fejlesztők csak ennyit fűztek hozzá a dologhoz:

"Egy single player szerepjátékban? Megőrültél?"

Alább elolvashatjátok a teljes levelet.

Nektek hogy tetszik eddig a CD Projekt Red következő nagy projektje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)