Hirdetés

E3 2018 - 5 NPC, akivel biztos dolgunk lesz a Cyberpunk 2077 világában

|

A zárt ajtók mögötti demón túl a CD Projekt RED mesélt pár szóban 5 karakterről, akikkel találkozni fogunk a játékban.

Hirdetés

Addig, amíg azt várjuk, hogy kiszivárogjon a Cyberpunk 2077 zárt ajtók mögötti demóanyag (meg fog történni, mind tudjuk) a CD Projekt RED srácai meséltek néhány karakterről, akikkel össze fogunk futni a játékban.

Hirdetés

Egyikük Jackie Welles, a képzett zsoldos orgyilkos, aki veterán pisztolybűvészként próbál betörni a nagyok közé a Cyberpunk futurisztikus városában.

Dexter Deshawn az alvilági munkaadónk lehet majd. A srác boldogan ad ki a megbízásokat olyan barátságos kategóriákban, mint lopás, gyilkosság, emberrablás, és embercsempészet. Night City tele lesz hasonló fixerekkel, de Deshawn kitűnik a tömegből a változatos megbízásaival és rengeteg készenlétben álló zsoldosával.

Royce a Maelstrom nevű banda vezére. A csapat céges transzport járművek kirablására specializálódott. A srácot egyébkén egy funkcionális pszichopataként ismerik az alvilágban. Ezt mondjuk csak álcaként használja alvilági hírneve növelésére, de még így is egy rideg maffiózóról van szó.

Doctor Victor a kedves háziorvos, aki a kibernetikus karod felcsavarozása közben felírja neked a heti gyógyszereidet. A karakternek rengeteg tapasztalata van a high-tech kiegészítőkkel és különböző betegségekkel egyaránt.

Utolsó bemutatkozónk Meredith Stout, aki a céges arisztokrácia egyik vezető figurája. Őszintén megveti Night City kevésbé szerencsés lakóit, és minden történésből igyekszik üzleti sikert kovácsolni. Biztosan kellemes hölgy lesz, akivel örömmel töltünk majd szabadidőt.

Azt még mindig nem tudjuk, hogy mikor ismerhetjük meg őket a játékon keresztül. Ha a CD Projekt megszán minket, akkor nem kell éveket várnunk a megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)