Hirdetés

E3 2018 - Daredevil is létezik a Spider-Man játék univerzumában

|

A Sony előadás színpada körül lehetett felkapni egy-egy darabot a Daily Bugle aznapi számából. Az egyik hirdetésen megakadt a szemünk.

Hirdetés

A Sony E3-as sajtótájékoztatójánál osztogatták a Daily Bugle számra mintázott marketing anyagot, amiben több cikket is lehetett olvasni a játék világának helyzetéről. A főcímek alatt volt egy hirdetés, amiben egy ismerős név szerepelt.

Hirdetés

Kaci is elcsípett egyet az aznapi Daily Bugleből, amiben tisztán látható volt a Nelson & Murdock nevű ügyvédi iroda hirdetése. Az iroda tulajdonosan Matt Murdock és Foggy Nelson, tehát Daredevil és haverja. A törvény avokádói.

A hirdetés bizonyítja, hogy Daredevil létezik ebben a világban. Ez persze nem jelenti azt, hogy fel is bukkan a sztoriban, de Kingpin belefért, így könnyen lehet, hogy belefuthatunk a legkeményebb jogászba is. Ha nem az alapjátékban, de talán majd egy DLC vagy egy esetleges folytatás eseményei során, mi nagyon szívesen látnánk őt is.

A Spider-Man megjelenése 2018. szeptember 7-én várható PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)