Hirdetés

Megvan az E3 2018 időpontja

|

Véget ért az idei expó, és már készülhetünk is a következőre. A helyszín nem változik jövőre sem, a dátumot pedig már most elárulták nekünk a szervezők.

Hirdetés

Együtt sírtunk, nevettünk és sírtunk az idei E3 alatt. A Microsoft, a Bethesda, a Sony, a Ubisoft, a Nintendo, és Day9 (a PC Gaming Show még mindig kellemetlen) megtartották a maguk műsorait, és bepillantást nyerhettünk a következő néhány hónap nagy címeibe. Ma bezárja kapuit az expó, de a jövő évi dátumokat már most érdemes bevésni.

A helyszín marad a Los Angeles Convention Center, a dátum pedig június 12-14. Addig még meg fog jelenni egy új konzol, a feltámasztott Need for Speed sorozat következő része, az újragondolt Assassin's Creed, a Super Mario Odyssey és még egy rakat remek játék.

Ha lemaradtatok volna az eseményekről, akkor egyrészt mindenképpen ajánljuk figyelmetekbe Kaci helyszínen készített videóit, másrészt kattintsatok rá erre a kellemes képre itt lent, ami egyenesen az E3-as aloldalunkra visz benneteket. Rengeteg trailer és érdekes olvasnivaló vár rátok ott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)