Hirdetés

E3 2018 - megjött az első valódi Dead or Alive 6 játékmenet

|

A látványos bunyózás mellet pár új infót is hallhattunk a készülő bunyós címről.

Hirdetés

A Dead or Alive 6 rendezője, Yohei Shimbori leült egy interjúra az IGN.com Max Scovillejével, hogy beszélgessenek kicsit a játékról. Miközben ment az interjú láthattunk lepörögni pár DoA6 meccset is.

Hirdetés

A legfontosabb kérdés az volt, hogy mi újság a csajok ruháival. A válasz sok régi vonalas DoA rajongót lelombozott: ezúttal nem csak a női harcosok lesznek fókuszban, hanem a srácok is. Ennek megfelelően szolidabb ruhákat kapunk, bár a Yohei elmondása szerint nincs kizárva, hogy korábbi szereléseket visszahoznak.

Oké, azért van ennél fontosabb is. Mivel a DoA 5 megjelent Vita-ra, adta magát a kérdés, hogy számíthatunk-e majd mondjuk Switch portra. A rendező meglepően nyílt volt a kérdés kapcsán: jelenleg küzdenek technikai limitációkkal. Jelenleg úgy néz ki, hogy megjelenéskor biztosan nem lesz Switch változat, de később sem garantált. Ha meg tudják oldani valahogy a jövőben, akkor természetesen lesz, a szándék megvan. 

Nem vagyunk nagyon boldogok ettől a választól, de legalább nem a teljes tagadásban éljük az életünket. A gameplay videót nézve nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)