Hirdetés

E3 2018 - egy rakás új 4K-s kép érkezett a Dead or Alive 6-ról

|

A játék eddig bejelentett karaktereit, illetve két küzdőteret csodálhatunk meg a Koei Tecmo jóvoltából.

Hirdetés

A tegnapi első Dead or Alive 6 trailer után még több infó derült ki a sorozat következő darabjáról. Több bunyóst, két arénát, új játékmechanikákat ismerhetünk meg, és egy kis ízelítőt is kaptunk a sztoriból.

Hirdetés

Az eddig bemutatott karakterek Kasumi, Helena, Hayate, Hayabusa, Jann Lee és Zack. Kasumi, a legendás Mugen Tenshin ninja klánból menekült el egy konfliktus után. A fiatal lány képzett, fürge és kíméletlen ellenfél. Helena a DOATEC szervezet új vezetője, aki apja utolsó kívánságait igyekszik teljesíteni, ennek kapcsán rendezi meg a hatodik Dead or Alive bajnokságot. Hayate Kasumi bátyja, a Mugen klán 18. vezetője, technikás, erős és gyors harcos. Legjobb barátja Hayabusa, aki a Ninjutsu küzdési stílust képviseli. Jann Lee a Jeet Kune Do harcművészet mestere, specialitása a falak és a Danger Zone-ok kihasználása. Zack (civilben DJ) egyedi, saját maga által tanult Muay Thai technikával száll ringbe a bajnokságon. Vidám, stílusos, de kiszámíthatatlan bunyós.

A DOA Colosseum a bajnokság fő küzdőtere. Különleges, kifejezetten harcművészeti összecsapásokhoz kialakított tér, aminek a kötelei érintésre robbannak. A másik bemutatott pálya a The Throwdown, egy igazi utcai küzdőtér. Veszélyes helyen van, körülötte acél kerítéssel és téglafalakkal. Most pedig következzenek a képek - a játék egyébként is jól néz ki, a szuperközeliek pedig nagyon el lettek találva. Méretes galéria, de megéri végiglapozni.

A történetről csak nagyvonalakban beszéltek a fejlesztők. Kasumi remeteként él, miután elmenekült a klánjától, de keresi a megváltást. Erre tökéletes lehetőség lehet a Helena által rendezett hatodik Dead or Alive verseny, ami nem egy sima bajnokság, hanem egy ördögi terv része. Ebből gyakorlatilag bármi kisülhet.

A játékmenetről megtudtuk, hogy újdonságként bekerül a Break Gauge rendszer, amivel különleges támadásokat (Break Blow és Break Hold) tudunk bemutatni, ha sikerül feltöltenünk az indikátorcsíkot. A Fatal Rush egy erős, négy mozdulatból álló kombó, amit még a kezdők is könnyen elő tudnak hívni. A pályákon lesznek olyan zónák, amikbe belecsapódva felrobbannak a harcosok - ezek lesznek a változatos Danger Zone-ok. Az ellenfél átküldése a falon, autós robbanások és még egy csomó minden.

Pályaelem lesz még a Rumble Danger - ha valaki beesik a nézők közé, azok visszalökik a harcba. A bunyós ekkor veszít az egyensúlyából, tökéletes lehetőséget nyitva az ellenfélnek lesújtani. A Mass-Destruction szintén robbanásokat hoz a pályákra - a harctereken több tárgyat is felvehetünk és hozzávághatunk az ellenfélhez extra sebzésért.

Nektek hogy tetszik a Dead or Alive 6?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)