Hirdetés

E3 2018 - Hideo Kojima új Death Stranding trailerrel készül

|

Kojima Twitteren osztott meg néhány teaser képet az új trailerről, és egyben megemlékezett egyik kedvenc zenészéről.

Hirdetés

Az idei E3-mon Hideo Kojima nemcsak, hogy előadást fog tartani, hanem még egy vadonatúj Death Stranding trailert is összerakott az expóra.

Hirdetés

A Metal Gear Solid sorozat atyja egy tweetben emlékezett meg Ian Curtis, a Joy Division énekesének haláláról, illetve jelezte, hogy hamarosan befejezi a trailer szerkesztését is.

Pár órával később újra jelentkezett, miszerint volt egy kis technikai problémája a munkával, de a képen tisztán látszik az "E3 2018 trailer" nevű fájl.

Ha sikerül bemutatni a videót, akkor ez lesz már a negyedik hivatalos Death Stranding trailer, ami megjelent - a legutóbbit a tavalyi The Game Awardson láthattuk. 

Ti mit vártok a legújabb Death Stranding trailertől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)