Hirdetés

E3 2018 - kiderült, hogy mikor jöhet a Devil May Cry 5

|

A Devil May Cry 5 első traileréből ugyan kimaradt a dátum, viszont most közelebb kerültünk hozzá, hogy mikorra várhatjuk az ígéretes játék megjelenését.

Hirdetés

Megannyi évnyi várakozás után végre folytatódik a Devil May Cry 4, a Capcom a Microsoftnak engedte át a játék leleplezésének lehetőségét, mi pedig csak kapkodtuk a fejünket az előzetes láttán. 

Hirdetés

Az új rész főszereplője egy régi ismerős, Nero lesz, aki új frizurával és egy robotkézzel száll szembe a démoni invázióval, csakhogy bármennyire is elvarázsolt minket a játék trailere, azt sajnáltuk, hogy a Capcom a megjelenési dátumot nem jelentette be. A hivatalos közleményből azonban legalább már annyi kiderült, hogy a Devil May Cry 5 is 2019. márciusa előtt biztosan megérkezik (a Resident Evil 2 Remasted mellett, ami 2019. január 25-én jön). 

A Devil May Cry 5-öt tehát legkésőbb 2019 tavaszáig megkapjuk PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Egy tízes skálán mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)