Hirdetés

E3 2018 - nagyon valószínű, hogy bejelentik a Doom 2-t

|

Mármint nyilván nem azt, ami már 1994-ben megjelent, hanem a 2016-os Doom folytatását.

Hirdetés

A Bethesda idén is saját előadással készül az E3-ra, de csak tippelgethetünk a bejelentések kapcsán. A Prey DLC az egyetlen biztos téma.

Hirdetés

A Dualshockers viszont beszélgetett egy kicsit Pete Hines-szal, a Bethesda vezető alelnökével, aki nyilván csak annyit mondott, hogy sok új bejelentés lesz, illetve az egyik mondatában elejtett egy apró utalást.

Nem adhatok tippeket annak kapcsán, hogy mit fogunk bejelenteni, és mikor fognak megjelenni az új játékok. Csak annyit mondhatok, sok mindenről beszélünk majd az E3-on. Akár látszik ez kívülről, akár nem, számunkra ez az időszak maga a földi pokol. Rengeteg tervezés és munka van az újdonságok miatt, de nagyon izgatott vagyok. 

Ebből a "földi pokol" rész érdekes, ami angolul "hell on Earth"-ként hangzott el: az 1994-es Doom II alcíme Hell on Earth volt, így könnyű párhuzamot vonni.

A 2016-os visszatérés jól sikerült, örülnénk, ha akár már idén visszatérhetnénk démonokat darálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)