Hirdetés

E3 2018 - bejelentették a Doom Eternalt

|

A Bethesda alelnöke nem hiába utalgatott rá, hogy az E3 számukra a földi pokol, hiszen a Los Angeles-i expón leplezték le a 2016-os Doom folytatását.

Hirdetés

A két évvel ezelőtti Doom jól sikerült, a Bethesda elégedett lehetett a sajtó pontszámaival és a rajongói fogadtatással is, így biztosak voltunk benne, hogy nem 2016 volt az utolsó év, amikor démonokat indulhatunk irtani, ez pedig a Bethesda E3-as előadása alatt be is bizonyosodott. 

Hirdetés

A Doom Eternalban ezúttal is a már jól ismert főszereplő bőrébe bújhatunk bele, hogy a pokol ocsmányságait sokadszorra is telepumpáljuk ólommal, a bejelentő trailer tanúbizonysága szerint pedig ezt minden eddiginél változatosabban és nem utolsó sorban izgalmasabban tehetjük meg. Ne hagyjátok ki ti se a Bethesda ördögien jó kedvcsinálóját: 

Az Eternal alcím egyelőre nem teljesen világos, de várhatóan még több és még keményebb ellenségre számíthatunk a Doom folytatásában. A brutális FPS PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkezik, további részleteket pedig az augusztusi Quakeconon tudunk majd meg a játékról. 

Ti mit vártok a Doom Eternaltól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)