Hirdetés

E3 2018 - újra mozgásban láthatjuk a Dreamst

|

A Sony ugyan kihagyta az előadásából a Media Molecule innovatív projektjét, viszont nem maradtunk gameplay felvétel nélkül, negyed órán keresztül mozog a Dreams.

Hirdetés

A LittleBigPlanet készítőinek nem kellett a szomszédba menni fantáziáért a következő projektjükhöz, hiszen nagy tapasztalatuk van már abban, hogyan aknázzák ki a játékosok kreativitását, a Dreams névre hallgató játéképítőjük pedig pontosan erre épül - korábban például összehoztak benne egy cuki kis platformert, a Comic Sandset bemutatásként. 

Hirdetés

A játék eszközeivel szinte bármit megalkothatunk majd, amelyet a közelmúltban már prezentáltak nekünk húsz percen keresztül, azonban a Media Molecule az E3 nyújtotta lehetőséget is kihasználta arra, hogy többet is mutassanak nekünk ebből a hangulatos világteremtésből:  

Várhatóan még idén megkapjuk a játék bétáját, valamint még ebben az évben várható a Dreams megjelenése is PS4-re, de még nem tudni, hogy mikor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)