Hirdetés

E3 2018 - vadonatúj screenshotokat kaptunk a Dying Light 2-ről

|

Valamint megtudtunk egy-két részletet magáról a játékról is, például azt, hogy milyen motor hajtja.

Hirdetés

Érkezik a Dying Light 2, ami talán még az elődjénél is izgalmasabb kalandokat ígér, mindenesetre az első videók elég meggyőzőek voltak. Most kaptunk egy csokornyi képet is, illetve kiderült egy-két apró érdekesség a Techland alkotásáról.

Hirdetés

A jelek szerint elég sok újdonságra számíthatunk a folytatásban, mivel a fejlesztők hallgattak a rajongókra, így tudták, hogy mi mindennel kell megtölteniük ezt a posztapokaliptikus világot.

Úgy tűnik, benne lesznek a Dying Light 2-ben is azok az elemek, amelyeket imádtak a rajongók az első részben, de természetesen vadonatúj dolgokat is kapunk. A legnagyobb újdonság talán az, hogy döntéseinknek valódi következményei lesznek, tehát befolyásolhatjuk a játéknak otthont adó város sorsát.

A játékot a C-Engine nevű motor hajtja, ami a Techland saját alkotása, és kifejezetten nyitott világú kalandokhoz tervezték a srácok, szóval a teljesítménnyel remélhetőleg nem lesz probléma vele.

Már az első Dying Light világa sem volt egy túl vidám hely, de a folytatásban egy még sötétebb és kegyetlenebb környezetben találjuk majd magunkat. A parkour, illetve a harc mellett komoly döntéseket kell majd meghoznunk, amelyek hatással is lesznek a minket körülvevő város mindennapjaira.

Kaptunk tíz képet is, amelyeken megnézhetjük, milyen helyeken fogunk kalandozni.

Azt még nem tudjuk, hogy mikor érkezik meg a Dying Light 2, de az már biztosnak tűnik, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)