Hirdetés

E3 2018 - keményen odacsapott a Dying Light 2 bemutatkozó előzetese

|

A népszerű zombis túlélőjáték folytatást kap, a dupla videó alapján nem is akármilyet.

Hirdetés

Rendesen megalapozta a Dying Light 2 hangulatát a Microsoft E3-as konferenciáján bemutatott trailer. Akasztott emberek, borzongató atmoszféra és a zombikból még alig láttunk valamit.

Hirdetés

A Techland nyílt világú zombis túlélőjátéka, a Dying Light a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend. A fejlesztőcsapat újabb szintet lépett, a Dying Light második része még ijesztőbbnek, még nagyobbnak és még izgalmasabbnak tűnik, mint elődje. Nézzétek a trailert, valamint a gameplay videót és ámuljatok:

Pontos megjelenési dátumról még nem tudunk, de mi már alig várjuk a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenő Dying Light 2 érkezését. Nektek bejött a játék hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)