Hirdetés

E3 2018 - a Farming Simulator 19 lesz a sorozat legtartalmasabb része

|

A GIANTS Software szerint hatalmas lépést jelent a Farming Simulator 19 az előző részekhez képest.

Hirdetés

Az E3 keretében rengeteg friss információt megtudhattunk a GIANTS Software és a Focus Home Interactive ősszel érkező alkotásáról.

Hirdetés

Nem csak tartalomban, de külcsínben is sokkal többet várhatunk a Farming Simulator 19-től. A játék grafikus motorja egy teljes ráncfelvarráson esett át annak érdekében, hogy még immerzívebb élményben legyen részük a virtuális gazdáknak.

Az ősszel érkező részben az eddigi legnagyobb géppark áll rendelkezésünkre, továbbá az ipar legnevesebb gyártói képviseltetik magukat, így Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr járműveket és gépeket is irányíthatunk majd.

A Farming Simulator 19-ben lehetőségünk lesz amerikai és európai környezetben is gazdálkodnunk. Ezekhez a helyszínekhez eddig nem látott tartalmak dukálnak, ezenfelül lehetőségünk lesz csirkéket, malacokat és egyéb állatokat nevelni, lovaink hátán pedig farmunkat is bejárhatjuk.

Nektek eddig tetszik a Farming Simulator legújabb része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)