Hirdetés

E3 2018 - erős felhozatallal készül a Focus Home Interactive

|

A kiadó olyan játékokkal készül minket meggyőzni az expón, mint a The Surge 2 és a Call of Cthulhu. Nem lesz nehéz dolga.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő Vampyrt leszámítva a Focus Home Interactive tavalyi felhozatala idén is képviselteti magát Los Angelesben, de azért természetesen készülnek újdonságokkal és kipróbálható címekkel is. 

Hirdetés

A kiadó idén is nagy reményekkel vág neki az E3-nak, a bizakodásra pedig minden oka meg is van, hiszen olyan játékokat készül megmutatni, mint a The Surge 2 (harminc percnyi gameplay várható belőle), a Call of Cthulhu, az Insurgency: Sandstorm, a Farming Simulator 19, a Plague Tale: Innocence és a GreedFall.

Először lesz játszható a Space Hulk: Tactics, a vendégek rendelkezésére fog állni a Necromunda: Underhive Wars és a Fear the Wolves, valamint a kihelyezett állomásoknál játszható lesz a Vampyr, a The Surge: Complete Edition és a Spintires: MudRunner is. Ti melyikre vagytok a leginkább kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)