Hirdetés

E3 2018 - a motorozás kimarad a Forza Horizon 4-ből

|

Bármennyire is szeretnénk felpattanni egy kétkerekűre a készülő Forza Horizon játékmenetében, a fejlesztők szerint erre nem lesz lehetőségünk.

Hirdetés

Hasonlóan az előző részekhez, a Forza Horizon 4-ben is gyönyörű helyeket fogunk bejárni egy hangulatos játékmenet során, ezt már a hivatalos trailer és az első gameplay videó, valamint Paca helyszíni beszámolója is alátámasztotta. Egy kis üröm mégis van az örömben.

Hirdetés

A játékosokat ezúttal Nagy Britanniába kalauzoló nyílt világú versenyjáték beharangozó előzetesében számos járművet pillanthattunk meg, többek között egy olyat is, amelyet még soha nem vihettünk el egy körre a szériában: a motorokat. Mivel ezek a vasparipák is felbukkantak a kedvcsinálóban, sokan arra számítottak, hogy ezek is be fognak kerülni a Forza Horizon 4 felhozatalába, viszont a Turn 10 Studios design directora, John Knowles elmondta, hogy sajnos nem ez a helyzet. 

Knowles kijelentette, hogy a motorok nem lesznek játszhatóak, csupán egy esemény miatt vannak bent, ugyanis egy motokrossz kaszkadőrcsapat ellen versenyezhetünk majd, csakúgy, ahogy korábban repülőkkel, hajókkal és vonatokkal is. A fejlesztő szerint tisztában vannak azzal, hogy a közösség egy része játszható motorokat akar látni, talán egy nap így is lesz, de az nem most van. 

A Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, az Xbox Game Pass előfizetők is azonnal megkapják. Nektek hiányozni fognak a játékból a motorok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)