Hirdetés

E3 2018 - CliffyB örülne egy Gears of War 5 bejelentésnek

|

Cliff Bleszinski, a Gear of War-sorozat atyja szerint időszerű lenne bejelenteni a következő epizódot az idei E3-on.

Hirdetés

A Gears of War az előző konzolgeneráció egyik legmeghatározóbb sorozata volt. A jellegzetes fedezékekre épülő játékmenetet számtalan stúdió igyekezett lemásolni, Marcus Fenix pedig a játékvilág egyik legismertebb hőse lett, szóval egyértelmű volt, hogy a Microsoft szeretné továbbvinni a következő generációba is a Gears of War könyörtelen háborúk által megtépázott világát.

Hirdetés

A sorozat 2016-os visszatérése a negyedik résszel ugyan nem volt tökéletes, de azért általában véve egy igényes, szórakoztató játékot rakott le a The Coalition csapata az asztalra, így érthető, ha a rajongók várják a folytatást, viszont külön érdekes, hogy a sorozat atyja, Cliff Bleszinski reménykedik a legjobban az új epizódban:

Mi sem bánnánk, ha valami Gears folytatást is láthatnánk az E3-on, persze kérdéses, hogy a jelenlegi generáció karakterei mellett és nagyágyúi mellett van-e még létjogosultsága ennek a sorozatnak? Na nem azért, mert ne lenne jó játék, de már a negyedik résznél is érezhető volt, hogy az évek alatt csökkent a GoW kulturális relevanciája, így a folytatás sikere nagyban múlna azon, hogy a Microsoft fel tudja-e frissíteni az új nemzedék számára.

Ti mit gondoltok? Van még élet a sztereotipikus maszkulinitás után, vagy át kell adni a helyet az újfajta hősöknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)