Hirdetés

E3 2018 - három új Gears of War játék is érkezik

|

Két év szünet után végre új Gears of War gameplayt láthattunk, de az ötödik rész mellett két meglepetésjáték is készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, CliffyB vagy nagyon ráérzett a Gears of War bejelentésre, vagy még mindig jó kapcsolatot ápol a fejlesztőkkel. A 2016-os Gears of War 4 után újabb folytatást kap a sorozat, az előzetes alapján pedig nem is akármilyet.

Hirdetés

A The Coalition 2 évvel ezelőtti alkotása nem a sorozat csúcsa lett, de még mindig rengeteg rajongója van a franchise-nak, a folytatást pedig folyamatosan követelik. Az E3-on látottak alapján nem fogunk csalódni a Gears of War 5-ben sem. Elég hosszú trailert kaptunk a szólóban és kooperatívan (helyi osztott képernyőn és online co-opban) játszható ötödik epizódból, amelynek a középpontjában a negyedik rész egyik karaktere, Kait áll, ezt lessétek meg ti is gyorsan, hiszen többek között új ellenféltípust, új közelharci fegyvert és téli környezetet is láthattok benne. 

Az ötödik számozott részen túl azonban két másik játékról is lerántották a leplet. Készül a Gears of War Pop, ami a jól ismert játékfigurák világával keveri össze a Gears karaktereit. A Gears of War Pop a mobilpiacot készül letarolni iOS-re és Androidra is megjelenik, valamikor 2019 folyamán. 

Ezen felül pedig jön a PC-s Gears of War Tactics is, amelyben egy egész osztagnyi katonát irányíthatunk egy olyan kaland során, ami 12 évvel az első Gears epizód előtt veszi kezdetét. A Tactics egy klasszikus körökre osztott stratégia lesz egy karakterekre fókuszáló sztorival, valamint egy gyors iramú, agresszív játékmenettel és testre szabható osztaggal kiegészítve. De persze számíthatunk kemény bossharcokra is. 

Titeket melyik bejelentés csigázott a leginkább fel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)