Hirdetés

E3 2018 - a Ghost of Tsushima E3-as demója japánul az igazi

|

Újra megnézhetjük a Sony előadásán látott gameplay-t japán szinkronnal, ráadásul az is kiderült, hogy a Ghost of Tsushimát nem muszáj angolul végigjátszanunk.

Hirdetés

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a Ghost of Tsushima volt az E3 egyik legemlékezetesebb játéka, ugyanis amit a Sucker Punch csapata prezentált nekünk a Sony konferenciáján, attól bizony tátva maradt a szánk. 

Hirdetés

Az InFamous alkotói ezúttal a japán történelemből hasítanak ki egy szeletet, amelyben egy szamuráj felett vehetjük át az irányítást. Noha az expóra szánt demóban hősünk angolul szólalt meg, viszont azoknak sem kell aggódniuk, akik autentikusabb élményre vágynak, ugyanis a fejlesztőcsapat megerősítette, hogy választhatjuk a teljes japán szinkront is, amihez természetesen angol feliratot is beállíthatunk. Mivel a korábban látott felvételt ebben a verzióban is feltöltötte a Sony, így máris megnézhetitek, hogy milyen lesz a játék ezen a nyelven:

A Ghost of Tshusima megjelenése egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy PlayStation 4-exkluzív lesz. Ti örültök a japán szinkronnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)