Hirdetés

E3 2018 - tíz játék készül a Let it Die kiadójánál

|

Suda 51 legutóbbi agymenésének támogatója rengeteg újdonsággal készül az E3-ra.

Hirdetés

A Let it Die kiadója, a GungHo Online Entertainment a napokban ismertette a 2018 Q1-es időszak pénzügyi eredményeit és beszámolt a jövőt illető terveiről is. 

Hirdetés

A jelentésből kiderül, hogy a vállalatnál tíz vadonatúj játék formálódik éppen, amelyeket konzolokra, okostelefonokra és "új területeken" terveznek megjelentetni. Hogy az "új területek" kifejezés mit takar (új technológiát, formátumot vagy csak olyasvalamit, ami a kiadó számára újdonság), azt egyelőre nem tudni, de mivel a konzolok és mobilok megnevezésre kerültek, ezért nem ördögtől való gondolat, hogy talán a PC is köztük van. 

A GungHo azt is megerősítette, hogy a június 12. és 14. között megrendezésre kerülő E3 2018-on fognak további információkat megosztani a projektekről. Valószínűleg új Grasshopper Manufacture címet nem fogunk kapni, hiszen Suda jelenleg a Nintendo Switchre készíti a Travis Strike Again: No More Heroes-t, utána pedig a No More Heroes 3-at tervezi, ha sikeresnek bizonyul az előd. 

Szerintetek mikkel készülnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)