Hirdetés

E3 2018 - végre leleplezték a legújabb Halo játékot

|

Nagyon vártuk már a következő Halo címet, a trailer alapján pedig nem fogunk benne csalódni.

Hirdetés

A konferencia előtt már Twitteren keringett egy pletyka, hogy bejelentik a franchise legújabb játékát. Nos, ez nemcsak, hogy igaznak bizonyult, de egy elég hangulatos teaser trailert is kaptunk a Halo Infinite címet viselő folytatásról.

Hirdetés

Három éve futott be a legutóbbi Halo-FPS, a Halo 5: Guardians. Azóta ugyan tavaly kaptunk egy szórakoztató RTS-t, a Halo Wars 2-t a 343 és a Creative Assembly jóvoltából, de a sorozat rajongói mégiscsak egy újabb belső nézetes lövöldére vágytak. 

A 343 Industries következő játékában visszatér a legendás Master Chief, az Infinite alatt pedig egy vadiúj motor, a Slipspace Engine fog dübörögni. Csekkoljátok a bemutató trailert ti is alább:

Sajnos részleteket, illetve a megjelenési dátumot sem tudtuk meg, viszont már alig várjuk a Halo legújabb folytatását.

Ti mire számítotok a Halo: Infinite-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)