Hirdetés

E3 2018 - ekkor jöhet a Halo Infinite?

|

Érdekes pletykák láttak napvilágot arról, hogy mikorra várhatjuk a Halo Infinite érkezését.

Hirdetés

A Microsoft E3-as konferenciáján végre leleplezésre került a következő Halo játék, amelyet a 343 Industries fejleszt és ismételten a legendás Master Chiefre koncentrál majd. A stúdió azt sem rejtette véka alá, hogy a projekt alatt egy vadonatúj motor, a Slipspace Engine fog duruzsolni, az expón bemutatott demó is ezt szerette volna bemutatni. 

Hirdetés

A fejlesztők nem árultak el semmi konkrétumot a Halo Infinite várható megjelenéséről - azon kívül, hogy annyi időt szánnak a játékra, amennyi csak szükséges -, azonban a korábban már többször is megbízhatónak bizonyult Brad Sams új részleteket tudott meg. A Thurrott szerkesztőjének jelentése szerint a Halo Infinite egyjátékos és többjátékos része külön-külön fog megjelenni: a kampány legkorábban 2019 végén érkezhet meg, míg a multiplayerre állítólag 2020-nál előbb ne számítsunk. 

Természetesen a Microsoftot is megkeresték a pletykával kapcsolatban, amint reagálnak valamit, azonnal megírjuk nektek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)