Hirdetés

E3 2018 - Hideo Kojima is mesélni fog

|

Geoff Keighley, a The Game Awards atyjának E3-as műsora, a Coliseum idén is visszatér, a vendégek között pedig ott lesz a Death Stranding kreatív elméje is.

Hirdetés

Geoff Keighley, a The Game Awards producere már februárban bejelentette, hogy ő is vissza fog térni E3 Coliseum névre hallgató műsorával, amelynek keretében különböző panelekre kerül sor ismert fejlesztőkkel és híres személyekkel - tavaly például Tim Schafer itt beszélt a Brutal Legend folytatásáról

Hirdetés

Az idei vendégek között is ott lesz a Metal Gear Solid széria atyja, Hideo Kojima is, aki jelenleg a PlayStation 4-exkluzív Death Strandingen dolgozik csapatával. A beszélgetés tárgya is ez lesz, Kojima munkájára fókuszálnak majd, a dolog érdekessége pedig az lesz, hogy a fejlesztő mellett ott lesz a Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts is, aki saját maga is nagy Metal Gear Solid rajongó és évek óta úgy van, hogy ő fogja elkészíteni a még mindig nagyon korai szakaszban járó filmadaptációt. Talán most végre többet is hallhatunk majd róla.

Nyilván itt is szóba fog kerülni a Death Stranding, de a Sony már megerősítette, hogy a saját előadásán kap nagyobb szerepet, így valószínűleg arra tartogatják a puskaport. Tartsatok velünk az E3 alatt, ha szeretnétek többet megtudni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)