Hirdetés

E3 2018 - Miami lesz az első vadászterületünk a Hitman 2-ben

|

A vonalkódos 47-es ügynök is megkapta legfrissebb trailerét, amiben bemutatja, hogy a napsütötte Floridában is ugyanúgy lehetséges mindenfélével gyilkolászni, mint máshol.

Hirdetés

Kooperatív móddal, de epizódok nélkül érkezik a Hitman sorozat következő része, a Hitman 2. Ismét rengeteg kreatív módot találhatunk arra, hogy kiiktassuk célpontunkat vagy elhallgattassunk egy éberül figyelő őrt.

Hirdetés

Miami, napsütés, pálmafák és hal a pofiba. Talán így lehetne legegyszerűbben leírni az alábbi előzetest, amiben a 47-es ügynök végtelennek tűnő gardróbját is megfigyelhetjük, nem beszélve a dobófegyverként funkcionáló tárgyakról.

A Hitman 2 november 13-án érkezik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de ha előrendelitek a játékot, akkor már ma tudjátok tolni a Sniper Assasin mód egyik misszióját. 

Ti beneveztek a Hitman 2-re? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)